Услуге које вршимо су:

Машинско отчепљивање судопера, шоља и осталих одвода у стамбеним и пословним објектима

Испирање цеви и вертикала под притиском

Замена свих водоводних и канализационих цеви

Отчепљивање WC шоље

Да ли сте уморни од зачепљених тоалета који изазивају стрес и непријатности? Имамо ефикасно решење за вас!

Наша компанија нуди квалитетно одчепљивање тоалета који ће Вам уштедети време, новац и живце. Наши стручни и искусни техничари опремљени су најновијом опремом и алатима како би осигурали брзо и поуздано решење за сваки запушен тоалет.

Не само да ћемо уклонити блокаду, већ ћемо проверити и цео водоводни систем како бисмо спречили будуће проблеме и потенцијалне ризике. Наши стручњаци такође дају савете како да одржите свој тоалет у добром стању и смањите могућност будућих зачепљења и зачепљења.

Када је реч о одчепљивању тоалета, нема места за било какву импровизацију. Зато контактирајте наш поуздан тим професионалаца и дозволите нам да решимо све ваше проблеме са тоалетом. Контактирајте нас данас и заборавите на своје проблеме заувек!

Чишћење и отпушавање славина

Нека ваша кухиња и купатило засијају новим сјајем уз наше услуге одчепљења и чишћења славина и одвода!

Да ли сте приметили да ваша славина ради спорије или да се не може потпуно затворити? Ово су први знаци да је ваша славина можда зачепљена или контаминирана нагомиланим нечистоћама. Не брините, ми смо ту да помогнемо!

Наша услуга одчепљења и чишћења славина уклања све блокаде и нагомилане остатке из ваших славина и враћа проток воде у пуну функцију. Такође, наши стручњаци за чишћење славина користе посебне алате и технике како би ваше славине биле сјајне и без мрља.

Не дозволите да ваше славине постану легло бактерија и других нечистоћа. Наша услуга чишћења славина осигурава да је ваша вода здрава и безбедна за употребу.

Контактирајте нас већ данас да закажете термин за услуге одчепљења и чишћења славина и осигурајте да ваш дом поново буде место са квалитетном водом и квалитетним мирисима!